Aydınlar İlkokulu
AYDINLAR BELDESİ MENDERES MAH. SARI SU CAD. NO 1 ADİLCEVAZ / BİTLİS

VİZYON

Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencilerinin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunan, çevresinin eğitim- bilim ve kültür merkezi olan, eğitim öğretim alanında çağdaş ve lider bir okul olmak.

MİSYON

Yasamayi, hayati, insanlari, dogayi seven ve koruyan, Dünyayi izleyen ve dünyaya açilmayi hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalismalara açik, ezbere dayanmayan, ögrenme istegi kazanmis, Yabanci dili bir araç kabul ederek üst düzeyde ögrenme istegi duyan, Özgür düsünen, kendine güvenen, sorunlarini çözebilen, baskalarinin haklarina saygili, takim çalismasini benimsemis, ülkesine ve çagina sorumlu, Bir üst ögrenime ve hayata hazirlayici tüm bilgi, beceri tutum ve davranislari kazanan. Sosyal insan olmanin gerektirdigi tüm aliskanliklari davranis haline getiren, bireyleri özveriyle, özenle yetistirmektir.

Normal Öğretim

Ders Başlama = 08:40 Ders Bitiş = 14:30

İlçe Merkezine 35 Km uzaklıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Aydınlar Beldesi Adilcevaz/Bitlis Süphan Dağı manzaralı güzel ve şirin bir beldedir.